'Scarlet Nexus staat op dag van lancering op Xbox Game Pass'

'Scarlet Nexus staat op dag van lancering op Xbox Game Pass'

De aankomende rpg Scarlet Nexus staat op de dag van lancering op Xbox Game Pass, zo claimt journalist Jeff Grubb.

Dat meldde hij in een

Watch on YouTube

. "Ik heb gehoord dat de game op dag één op Game Pass staat. Het ding met Game Pass-deals voor gamelanceringen is dat die grote deals pas erg laat worden gemaakt. De Outriders-deal werd waarschijnlijk een paar weken voordat het werd aangekondigd gemaakt... en we hoorden er een maand over lancering over? Of een paar weken voor lancering."

Het is dan ook nog niet officieel bevestigd dat Scarlet Nexus vanaf lancering op Game Pass komt te staan. Uitgever Bandai Namco heeft ook niets naar buiten gebracht. Grubb is over het algemeen echter goed op de hoogte van alles rondom Xbox en Game Pass - hij heeft dit en vorig jaar al meerdere malen correcte informatie voor de officiële aankondigingen gemeld.

Scarlet Nexus is een actie-rpg die wordt geregisseerd door Tales Of-maker Kenji Anabuki. De gameplay bestaat uit een mix van mêleegevechten en spelen met superkrachten, waarbij verschillende personages unieke vaardigheden kennen. Spelers kunnen dan ook kiezen uit twee campagnes: die van Yuito en Kasame. Het spel komt op 25 juni uit voor Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc.

Scarlet Nexus

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat wisten we toch al lang? Deze zat toch in zelfde showcase als al die andere games die direct op gamepass zouden komen of vergis ik mij? Scorn, The Ascent werden toen ook getoond.. is ook allemaal gamepass.

0
test

@kleinekoosjer volgens mij werd deze game de showcase daar voor getoond en dus niet in dat lijstje als the ascent, scorn, stalker 2. Maar nu maak je me aan het twijfelen maar ik dacht dat deze er niet tussen stond.

0
test

@hulstpower klopt was een andere showcase. Die games die koosjer en jij noemen zijn ook exclusives. Scarlet nexus is multi plat. Maar ja er was al een marketing deal dus de kans dat deze op game pass kwam was groot

0
test

Ik verwachte al zowat, denk dat zondag nog wel een aantal games bekend gemaakt gaan worden voor gamepass. Ps @michel je zegt rpg heb de demo gespeeld maar kon niet echt rpg elementen er in vinden, vond het zelf meer devil may cry achtig.

0

Aanbevolen voor jou