Nieuws
Scarlet Nexus

Scarlet Nexus krijgt twee verschillende campagnes

Speel met Yuito of Kasane

Geschreven door Jacco Peek op
Scarlet Nexus krijgt twee speelbare personages met ieder een eigen campagne. Dat maakte Bandai Namco onder andere bekend.

Eerder onthulde Bandai Namco Yuito Sumeragi als protagonist. Nu blijkt dat spelers er ook voor kunnen kiezen om als Kasane Randall te spelen en het verhaal vanuit een ander perspectief te bekijken. Later volgt meer informatie over de verschillende campagnes.

Ook zijn nieuwe beelden van de actie-rpg verschenen, waaronder een verhaaltrailer met nieuwe personages. Verder verschenen nieuwe gameplaybeelden en een videoclip met de soundtrack van The Oral Cigarettes.

Scarlet Nexus speelt zich af in New Himuka, waar wezens genaamd The Others uit de lucht komen vallen om de breinen van mensen op te eten. Protagonisten Yuito en Kasane sluiten zich aan bij de Other Defense Force om de wezens te bevechten. Spelers beschikken daarbij over verschillende wapens en superkrachten, die ze kunnen lenen van teamgenoten.

Scarlet Nexus verschijnt voor PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One en pc. Een releasedatum is nog niet bekend.

Lees ook onze preview van de game.

Dit artikel delen:

Lees meer

Netflix-serie Resident Evil: Infinite Darkness officieel aangekondigd Live om 14:30 uur: PS2-games in de Monday Mash-up
0

Reacties op: Scarlet Nexus krijgt twee verschillende campagnes

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.