Scalebound blijft geannuleerd volgens Xbox-baas

Scalebound blijft geannuleerd volgens Xbox-baas

Scalebound, de geannuleerde PlatinumGames exclusive voor de Xbox One en pc, is niet weer terug in ontwikkeling. Dat maakt Phil Spencer bekend in een interview met IGN.

Scalebound was een third person actie-rpg van de ontwikkelaar PlatinumGames. De game ging in 2013 in ontwikkeling als een exclusieve game voor de Xbox One en pc. In 2017 moest de game uitkomen, maar in januari van dat jaar werd er aangekondigd dat de game geannuleerd was.

In hetinterviewmet IGN zegt Phil Spencer het nog steeds jammer te vinden dat Scalebound niet door is gegaan, maar is wel stellig in zijn antwoord of de game misschien toch nog terugkomt. "Er wordt niet meer aan gewerkt," zegt Spencer. Wel vindt hij het een dieptepunt in zijn carrière.“Ja, het is een lastige,” zegt hij. “Ik heb enorm veel respect voor PlatinumGames en het team… en er zijn geen nare gevoelens naar elkaar toe. We spreken nog steeds met elkaar, er is geen enkele vijandigheid.”

Na het stilleggen van de productie van Scalebound, gingen er jarenlang geruchten rond dat dat de game alsnog uit ging komen. Nu heeft Phil Spencer officieel bevestigd dat dit niet gaat gebeuren.

Scalebound

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zoveel ruk games deze generatie van micro, maar deze brengen ze niet uit.

0
test

@hulstpower klopt. Vind het belachelijk dat ze zoveel tijd hebben gegund voor crackdown 3 en niet scalebound. Die had ook net zo goed kunnen uitkomen als de datum van crackdown 3

0
test

@Yakuo heb me prima vermaakt met crackdown 3. Geen top game maar gewoon prima

0

@hulstpower Misschien was dit ook wel een rukgame

0

Ze moeten gewoon die ip aan de makers geven en niet zelf houden als ze er niks mee gaan doen, had ooit eens gelezen dat PlatinumGames graag de game zou zillen afmaken maar omdat microsoft de ip had mogen ze het niet doen.

0

Aanbevolen voor jou