Scalebound helemaal in coöp te spelen | Gamer.nl

Scalebound helemaal in coöp te spelen | Gamer.nl

De campaign van Scalebound is helemaal in de coöp-modus te spelen. In deze modus heeft elke speler een eigen draak om te besturen. Dat heeft ontwikkelaar Hideki Kamiya bekendgemaakt in een interview met Polygon.

De coöp-modus ondersteunt maximaal vier spelers tegelijkertijd. Kamiya vertelt dat de multiplayermodus moeilijke baasgevechten gemakkelijker maakt en dat spelers extra beloningen kunnen verdienen door samen te spelen.

"We willen geen game maken waar de multiplayer verplicht is om het spel uit te spelen, maar we willen ook niet dat singleplayer heel anders is", aldus Kamiya. "Belangrijker is dat de gevechten je aansporen en belonen om samen te spelen." Hierbij doelt Kamiya op verscheidene skins en uitrustingen voor de draken.

Sociaal
De multiplayer heeft ook een sociaal aspect, laat Kamiya weten: "Je kunt je draak laten zien, terwijl je elkaar kunt vragen 'Welke uitrusting is dat? Waar heb je die skin gevonden' - en naarmate je draak evolueert zullen spelers vragen: 'Hoe heb je die hoorn gekregen? Welke drakenadem is dat?' - al die ervaringen zullen onderdeel zijn van de meta-game van hoe je je draak het beste naar jouw speelstijl kunt vormen."

Scalebound zou oorspronkelijk dit jaar op Xbox One uitkomen, maar op de E3 werd bekendgemaakt dat de game pas in 2017 zal verschijnen. Later dit jaar maakt ontwikkelaar PlatinumGames meer bekend over het spel.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou