In een interview met David Cohen, de producent van de horrorgame Saw, blijkt dat Saw niet voor de Wii zal verschijnen, maar alleen voor Xbox 360, PC en PlayStation 3. De reden die hij daarvoor geeft is dat het team met Saw een echte next-gen ervaring wil neerzetten en dat kan volgens Cohen alleen met een mix van complementaire graphics en gameplay. De Wii is volgens de producer niet in staat om aan die mix te voldoen, dus wordt die console overgeslagen.

Het spel zal zich afspelen tussen de eerste en tweede Saw-films. Ook zal Billy the Puppet, de enge clown op de driewieler, zijn opwachting maken als lugubere boodschapper van Jigsaw. Saw zal net zoveel verrassende wendingen kennen als de films en minstens zoveel bloed en smerigheid.

Qua genre moeten we denken aan horror-thriller, net als de films. Er zullen elementen in zitten uit survival-horrorgames, zoals exploratie, mysterie, and puzzels, maar ook veel actie en spanning. Het spel zal rond de release van Saw VI in oktober 2009 in de winkels moeten liggen.