Nieuws

Savegames Shadow of Mordor waarschijnlijk te importeren in Shadow of War

Monolith doet erg geheimzinnig over de update

Geschreven door Brian Artiles Govita op
Een nieuwe update voor Middle-earth: Shadow of Mordor lijkt te suggereren dat savegames overgeheveld kunnen worden naar Shadow of War.

Update 1.10 is neemt 6.0 GB in beslag op de PlayStation 4, 2.27 GB op Xbox One en maar 8.1 MB op pc. Verder hebben zowel Warner Bros. en ontwikkelaar Monolith Productions niks bekendgemaakt omtrent de functie van de update. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de komst van Middle-earth: Shadow of War.

Ten tijde van de onthulling van Shadow of War werd er in een interview aan vicevoorzitter van Monolith Productions Michael de Plater gevraagd of savegames van Shadow of Mordor overgezet kunnen worden naar Shadow of War. Hierop antwoorde de Plater: "Ik kan me niet meer herinneren wat ik daarover mocht zeggen." Vervolgens raadpleegde hij een pr-woordvoerder, waarna hij zei dat hij er op dat moment nog niks over kon zeggen.

Middle-earth: Shadow of War zou aanvankelijk 24 augustus gelanceerd worden, maar komt nu 10 oktober uit op Xbox One, PlayStation 4 en Windows. Lees hier onze preview van de game.

Dit artikel delen:

Lees meer

Screenshots World of Tanks voor Xbox One X tonen native 4K-resolutie SNES-controller met analoge sticks voor Switch en pc in de maak
2

Reacties op: Savegames Shadow of Mordor waarschijnlijk te importeren in Shadow of War

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Ghotirey

  • 21 juni 2017 08:43
  Mjah dus het is is straks mogelijk om savegames over te hevelen, althans tenzij er technische redenen zijn dat het niet kan maar ze zijn het dan wel van plan, anders had hij niet hoeven te vragen of hij mocht zeggen dat het er niet in zat lijkt mij.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • revanius

  • 21 juni 2017 10:01
  Waarom save games van een linear spel? Tenzij ze alle orks die dood zijn willen importeren?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.