Savedata kan worden overgezet naar Resident Evil-games op current gen

Savedata kan worden overgezet naar Resident Evil-games op current gen

Savedata kan worden overgezet naar de pas aangekondigde PlayStation 5- en Xbox Series X en S-versies van Resident Evil 7, Resident Evil 2 Remake en Resident Evil 3 Remake.

Dat heeft Capcom verduidelijkt. De current gen-versies van de games moeten later dit jaar uitkomen, zo werd eerder deze maand aangekondigd, en zijn gratis voor eigenaren van de oorspronkelijke versies. Mensen kunnen alle savedata overzetten, alsmede de verschenen dlc voor Resident Evil 7 Gold Edition.

Op pc moeten er ook gratis patches uitkomen voor de games wanneer ze op PlayStation 5 en Xbox Series X en S uitkomen. Een precieze releasedatum voor de current gen-versies is nog niet bekend.

Alle drie de games krijgen een upgrade waarmee onder andere ondersteuning voor ray tracing, 3d-audio en hogere framerates wordt toegevoegd. Met de DualSense-controller kan daarnaast ook haptische feedback worden ervaren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hopelijk werkt xbox met smart delivery, hoef je dus niks met je save te doen en upgrade de game zichzelf zodra de patch er is.

0
test

Ik neem aan dat de currentgen versie van RE7 dan ook gewoon speelbaar wordt op de PSVR icm een PS5? Ik ben gisteren aan een nieuwe playthrough begonnen van de huidige versie en zat nog te denken hoeveel scherper een PS5 upgrade zou kunnen zijn.. Zeer welkom Capcom!!

0

Aanbevolen voor jou