Santa Monica Studios heeft ideeën voor vijf vervolgen op God of War | Gamer.nl

Santa Monica Studios heeft ideeën voor vijf vervolgen op God of War | Gamer.nl

SIE Santa Monica Studios, de ontwikkelaar van God of War, heeft ideeën voor vijf vervolgen op de onlangs verschenen PS4-game God of War.

Dat meldt regi eur Cory Barlog in een interview met Kotaku. Hij werd gevraagd hoeveel plannen voor de franchise hij in zijn hoofd had zitten, waarop hij vijf games antwoordde. Dat wil echter niet zeggen dat het team wederom vijf jaar per titel bezig is.


"Ik wil de games sneller maken", aldus Barlog. "We deden er vijf jaar over omdat we het spel van de grond af op moesten bouwen. We hadden wel een engine, maar we hebben veel opnieuw gedaan. Toen we vroeger vervolgen op God of War uitbrachten, was de engine er al."

Kotaku vroeg Barlog ook hoe hij er voor zorgt dat het team bij de volgende game geen bepaalde veranderingen maakt zodat er onnodig veel ontwikkeltijd bij komt. "Ze gaan niet naar mij luisteren. Het is moeilijk om te doen. We hebben een groep mensen die allemaal perfectionistisch zijn en ze willen alles beter maken. We waren aan het feesten op een vrijdag, de dag nadat we God of War hadden uitgebracht, en je hoorde overal ideeën over hoe men de game nog beter kon maken."

God of War is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou