Samurai Spartan-kostuum beschikbaar in eerste seizoen Halo Infinite

Samurai Spartan-kostuum beschikbaar in eerste seizoen Halo Infinite

Het Samurai Spartan-kostuum dat vorige week in de multiplayertrailer van Halo Infinite werd getoond, kan ontgrendeld worden in het eerste seizoen van de game.

Dat heeft associate creative director Tom French bevestigd in de Xbox Games Extended Showcase gisteravond. "Dat is een Samurai Spartan-kostuum en kan gratis ontgrendeld worden in het eerste seizoen, echt supercool", zo meldde hij. 
"Spelers kunnen het kostuum dragen en er meer onderdelen en customisatie-opties voor vrijspelen gedurende het seizoen."

Vorige week toonde 343 Industries meer van de Halo Infinite-multiplayer tijdens de E3-presentatie van Microsoft. De multiplayer wordt free to play en ondersteunt cross-play en cross-progressie op Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game krijgt verschillende seizoenen, maar spelers bepalen zelf wanneer ze een seizoen spelen - men kan dus ook wanneer een later seizoen gestart is eerdere seizoenen doorlopen.

Halo Infinite moet deze feestdagen uitkomen.

Halo Infinite

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooie callback naar Halo 3 en het gelijkende samurai kostuum dat daar te verdienen viel met het verzamelen van schedels. Zelf zou ik het wel fijn vinden als de komende kostuums passend blijven bij de lore van Halo, voor je het weet krijg je een eenhoorn helm omdat elk seizoen het voorgaande probeert te overtreffen.

0

Wil je ongedwongеn sеks? Mijn кutjе stааt tot jе bеsсhiккing! Vind mijn рrofiel met telefоonnummег hiег - https://bit.ly/3wEHfXa

0

Aanbevolen voor jou