Samenvoegingsfunctie Fortnite-accounts uitgesteld naar 2019 | Gamer.nl

Samenvoegingsfunctie Fortnite-accounts uitgesteld naar 2019 | Gamer.nl

Ontwikkelaar Epic Games heeft bekendgemaakt dat de nieuwe functie die Fortnite-accounts laat samenvoegen op verschillende platformen uitgesteld is naar begin 2019. Dit laat de ontwikkelaar weten via een bericht op de officiële website.

Op de website meldt Epic Games dat de functie wordt uitgesteld door 'aanhoudende technische problemen'. "Wij willen er zeker van zijn dat dit proces uitgebreid getest wordt en goed werkt voordat we het beschikbaar stellen voor iedereen die aankopen op accounts wil wi elen. Wij blijven jullie op de hoogte houden naarmate we dichter bij de releasedatum komen, waar overigens een aparte webpagina beschikbaar voor wordt gesteld wanneer de functie lanceert om jullie door het proces te helpen", aldus Epic.

De functie werd voor het eerst aangekondigd in september. Aangezien de game op vele platformen beschikbaar is, geeft het spelers de mogelijkheid om verschillende onderdelen samen te voegen in één account. Dit geldt zowel voor gekochte items als voor de algehele winst-statistieken.

Fortnite Steady Storm

De precieze releasedatum van de nieuwe functie is momenteel nog onbekend.

Fortnite Battle Royale kan gratis gespeeld worden op pc, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Android en iOS.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou