Sam & Max: This Time It’s Virtual! komt in juni uit

Sam & Max: This Time It’s Virtual! komt in juni uit

De vr-game Sam & Max: This Time It's Virtual! verschijnt ergens in juni op Oculus Quest.

Dat heeft HappyGiant aangekondigd. De game moet later dit jaar ook naar Steam VR en Viveport Infinity komen en verschijnt begin 2022 op PlayStation VR.

In dit compleet nieuwe avontuur trekken Sam en Max er weer als politieagenten op uit en moeten ze missies klaren in een verlaten themapark. Het is de eerste nieuwe game rondom het iconische duo sinds het in 2010 verschenen derde seizoen van de Telltale-serie.

HappyGiant is de ontwikkelaar van This Time It's Virtual! Daar zijn een aantal mensen in dienst die ook aan de Telltale-serie en Hit the Road hebben gewerkt. Hieronder zijn nieuwe beelden van het spel te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toch grappig dat dit duo zo af en toe nog van zich laat horen. Hit the Road was een fantastische adventure back in the days..

0
test

@kleinekoosjer Jammer dat de titel die je noemt eigenlijk ook de enige noemenswaardige is, in ieder geval wat mij betreft. Hopelijk weten ze hier weer iets goed mee neer te zetten.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@denver inderdaad Hit the Road was werkelijk fantastisch, wat daarna kwam duidelijk minder.

0
test

Helaas nog een jaar wachten op de PSVR versie maar gelukkig in ieder geval geen Oculus exclusive. Wel goed om te zien dat er nog steeds dezelfde humor inzit als de strips en alle vorige spellen dus deze ga ik zeker halen!

0

Aanbevolen voor jou