Sam Fisher komt officieel naar Ghost Recon Wildlands | Gamer.nl

Sam Fisher komt officieel naar Ghost Recon Wildlands | Gamer.nl

Sam Fisher, de held uit Splinter Cell, komt officieel naar Ghost Recon Wildlands.

Fisher is onderdeel van Special Operation I, de eerste van vier gratis updates voor een nieuw seizoen aan content voor Wildlands. De update is vanaf vandaag verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.


In de PvE-mi ie kunnen spelers alleen of met groepen van vier Sam Fisher helpen een locatie te infiltreren in een fictioneel toekomstig Bolivia. Het zou volgens Ubisoft een van de pittigste mi ies in de game zijn. Door de mi ie uit te spelen ontvangen spelers items gebaseerd op Splinter Cell, waaronder de bekende nachtvisiebril. De nieuwe mi ie blijft altijd speelbaar, maar de speciale beloningen zijn maar tot 16 mei te behalen.

Special Operation 1 voegt ook Echelon toe, een nieuwe a ault-kla e die gebruikt kan worden in de Ghost War PvP-modi. De Echelon hebben high-tech hulpmiddelen en een nieuwe Sonar Pulse-mogelijkheid om vijanden achter muren te zien. De update voegt tot slot ook het Splinter Cell Gear Pack toe, vol met Splinter Cell-items en wapens, waaronder een Karambit Knife en een SC 4000-geweer.

Ghost Recon Wildlands is in het weekend van 12 tot 15 april gratis speelbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4. Tijdens die periode kunnen alle spelers de volledige game, waaronder deze nieuwe toevoeging, uitproberen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou