Nieuws
Salt and Sacrifice

Salt and Sacrifice komt op 10 mei uit

Verschijnt op PS5, PS4 en Epic Games Store

Geschreven door Michel Musters op
Salt and Sacrifice komt op 10 mei uit op PlayStation 5, PlayStation 4 en Epic Games Store.

Dat hebben ontwikkelaars Ska Studios en Devoured Studios aangekondigd. Het vervolg op Salt and Sanctuary is wederom een soulslike platformer. In het spel krijgen criminelen in het Alterstone Kingdom twee keuzes voor hun straf: de doodstraf of in dienst van de overheid treden. Sommigen kiezen voor dat laatste. Als Marked Inquisitors moeten ze jagen op tovenaars.

Spelers kunnen kiezen uit acht verschillende klassen - Highblade, Paladin, Assassin, Cleric, Dualist, Fighter, Ranger of Sage - en meedoen aan de Magebane Rite. Door dit ritueel wordt iemand Spellmarked, waardoor men in een soort staat tussen leven en dood terecht komt.

Spelers verkennen in de game lugubere dorpjes, tombes en moerassen. Er zijn twintig verschillende soorten tovenaars om op te jagen en spelers hebben grijphaken om zich snel voort te bewegen. Daarbij kan men nieuwe wapens en gereedschappen maken met Runic Arts. Het spel kan alleen gespeeld worden of via drop-in drop-out co-op.

Dit artikel delen:

Lees meer

Turtles: Shredder’s Revenge verschijnt ook op PS4 en Xbox One De diepte in met Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök
0

Reacties op: Salt and Sacrifice komt op 10 mei uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.