Sakurai sluit een nieuwe Smash Bros.-game niet uit

Sakurai sluit een nieuwe Smash Bros.-game niet uit

Masahiro Sakurai, de regisseur van de Super Smash Bros.-games, sluit niet uit dat er ooit een nieuwe Smash Bros.-game komt.

Dat laat hij weten in een interview met het Japanse magazine Famitsu, dat werd vertaald door VGC. "Ik denk niet na over een vervolg, maar ik kan niet met zekerheid zeggen dat dit de laatste Smash Bros.-game is."

Hij vervolgt: "Ik moet mij bedenken of we een Smash Bros.-game uit moeten brengen en daarmee de mogelijkheid creëren dat we spelers teleurstellen." Volgens Sakurai kan een Smash Bros.-game nooit meer zo'n groot rooster aan speelbare personages krijgen als het meest recente deel in de reeks, Super Smash Bros. Ultimate. Het toch al forse rooster van die game werd uitgebreid met twee extra seizoenen aan nieuwe personages.

Verderop in het interview meldt Sakurai: "Ik kan mij niet voorstellen dat Smash Bros. gemaakt kan worden zonder mij. Maar als ik eerlijk ben, zou ik het iemand anders willen laten doen. Ik heb dat wel eens geprobeerd, maar dat werkte niet. Als we doorgaan met de reeks, moeten Nintendo en ik serieus bekijken hoe we er een succes van kunnen maken."

Super Smash Bros Ultimate

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik heb medelijden met de man als hij dat doet. Hij zei er al een beetje moe van te zijn en mensen zullen nog meer dan normaal klagen als ze niet Elk karakter er weer in gooien

0
test

@Tad ja inderdaad. Als er ook maar een ontbreekt ontketen je een nieuwe Pokemon sword shield tsunami. Zelf zou ik liever gaan voor less is more en kwantiteit ruilen voor kwaliteit. Niet meteen voor het oog zichtbaar maar wel merkbaar als je skills stijgen zijn imperfecties tijdens het vechten. Al meermaals gehad dat inputs met delays worden uitgevoerd of mid-air een pijl opladen die bij landing backwards wordt afgevoerd. Daarom zou ik minder characters eerder toejuichen in ruil voor verbeteringen zoals balans ed.

0
test

Ik vind smash awesome, maar die arme man moet een keer een ander leuk project starten, volgens mij is die er echt helemaal klaar mee (ondanks dat die dankbaar is voor wat die heeft mogen maken). ''Ik heb dat wel eens geprobeerd, maar dat werkte niet.'' Wel bijzonder quote dit, ben benieuwd naar het verhaal daar achter.

0
test

@WvA Ik dacht dat Sakurai oorspronkelijk niet bij de ontwikkeling van Smash Bros Brawl was betrokken omdat hij was gestopt bij HAL, die de eerste twee delen hadden gemaakt. Uiteindelijk was Nintendo niet tevreden met de voortgang en hebben ze Sakurai in een vroeg stadium gevraagd o de ontwikkeling weer over te nemen met zijn eigen team.

0
test

@Vervs Dat kan ik mij ook nog herinneren inderdaad, maar tenzij het een lost in translation is, zegt hij hier zelf ''IK heb dat wel eens geprobeerd''. Vandaar de verwarring :)

0

Aanbevolen voor jou