Saints Row: The Third Remastered komt naar next-gen consoles

Saints Row: The Third Remastered komt naar next-gen consoles

Saints Row: The Third Remastered verschijnt op 25 mei op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Dat heeft Deep Silver aangekondigd. Zoals eerder bekendgemaakt verschijnt de game aanstaande zaterdag ook op Steam en GOG. 

Op de nieuwe consoles moet de game beter draaien, vergelijkbaar met de pc-versie op de High-settings. Het spel draait dan op 60 frames per seconde in 4k en heeft betere belichting en textures. Op Xbox Series S kan gekozen worden tussen 60 fps in 1080p, of 30 fps in 4k (upscaled).

Mensen die Saints Row The Third Remastered al op PlayStation 4 of Xbox One hebben kunnen gratis een update downloaden voor de next-gen versie. Een nieuwe trailer van de game is niet uitgegeven - hieronder is een trailer van vorig jaar te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Kijk! Zo moet het (mening), gratis upgrade!

0
test

@TomMonkey999999999 Absoluut! Al vind ik het zelf geen straf om de game nog een keer te kopen. Maar dat doen Deep Silver en Rockstar heel wat beter als EA of Ubisof.

0

@bigds9fan volledig opnieuw betalen voor dezelfde content is niet acceptabel in mijn ogen. (al moet ik bekennen dat ik dit voor sommige games er toch voor over heb) Wel in de vorm van een upgrade prijs, lagere prijs standalone of goede bundel deal met veel extra werk (bioshock en recent Mass Effect).

0
test

@bigds9fan Wat?? Je wilt wel 2 keer het volle bedrag uitgeven aan een spel wat letterlijk een kopie is met wat betere graphics maar zit wel te zeuren over EA en Ubisoft? Die snap ik niet...

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Beide series hebben hun sterke punten. Bij Saints Row is het leuk dat je je eigen character hebt en die ook goed kan customizen (al was dat na deel 2 wel minder geworden) en het doorlopende verhaal is tof. Daarnaast is het verhaal meer over-the-top als GTA. Zo kom je in deel 3 in Steelport en heb je wapens nodig. Nou dan "haal" je ze toch gewoon bij de National Guard. En de game begint meteen met een skydive uit een vliegtuig. Tevens had de reeks (nog voor GTA) navigatie, custom radio en een goed auto opslag systeem. Al vond ik deel 2 qua verhaal wel het tofste, gewoon tegen bendes want dat gedoe met Aliens in deel 4 was wat minder. Al heb ik ook daar veel lol mee gehad want het verzamelen van clusters was heel tof. En in de DLC zat een serie van "behind de scenes" missies waarbij de game de draak steekt met zichzelf met "bullshit filler missions". Geweldig gewoon.

0

Aanbevolen voor jou