Nieuws
Saints Row

Saints Row-reboot uitgesteld naar augustus 2022

Game had eigenlijk op 25 februari 2022 uit moeten komen

Geschreven door Michel Musters op
De reboot van Saints Row is uitgesteld naar 23 augustus 2022.

De eerder dit jaar aangekondigde game stond eigenlijk voor een release op 25 februari 2022 gepland, maar dat blijkt niet meer haalbaar. Jim Boone, de CCO van Volition, liet weten dat dit er voor zorgt dat de ontwikkelaar een zo goed mogelijk eindproduct kan maken.

"Onze prioriteit ligt bij het maken van de beste Saints Row-game tot dusver. Als we de game op de oorspronkelijke datum hadden uitgebracht, zouden we niet de standaard bereiken die we voor onszelf hebben gezet en die jullie verwachten en verdienen. Het team heeft meer tijd nodig om onze visie eer aan te doen. We gaan het finetunen, al gaan we de game buiten de hogere kwaliteit niet compleet op de schop nemen."

Saints Row werd eerder dit jaar tijdens Gamescom Opening Night Live onthuld. Aangezien het om een reboot gaat, zijn er geheel nieuwe personages en gangs. Speler zijn de baas van een nieuwe bende, die samen met drie computergestuurde personages wordt gerund. Men neemt het op tegen drie andere gangs: de Los Panteros, de Idols en Marshall Defense Industries. Het doel is de andere bendes weg te jagen en zelf een crimineel imperium op te bouwen.

Saints Row komt op 23 augustus 2022 uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Lees hier een uitgebreide preview die op Gamer.nl is verschenen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Embracer Group wil dit fiscale jaar zo'n 37 studio's opkopen Call of Duty: Vanguard-multiplayer dit weekend gratis speelbaar
3

Reacties op: Saints Row-reboot uitgesteld naar augustus 2022

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  TommyVercetti

  • 17 november 2021 11:51
  Beter annuleren.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  velocityx

  • 17 november 2021 12:10
  Een half jaar wachten. Ben benieuwd.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • GeorgeBaker

  • 17 november 2021 13:36
  Komt me helemaal niet slecht uit, toch geen tijd voor de komende maanden. Halo Infinite, Battlefield 2042, FH5 en de nieuwe Warzone houden me voorlopig wel zoet.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.