Saints Row-reboot uitgesteld naar augustus 2022

Saints Row-reboot uitgesteld naar augustus 2022

De reboot van Saints Row is uitgesteld naar 23 augustus 2022.

De eerder dit jaar aangekondigde game stond eigenlijk voor een release op 25 februari 2022 gepland, maar dat blijkt niet meer haalbaar. Jim Boone, de CCO van Volition, liet weten dat dit er voor zorgt dat de ontwikkelaar een zo goed mogelijk eindproduct kan maken.

"Onze prioriteit ligt bij het maken van de beste Saints Row-game tot dusver. Als we de game op de oorspronkelijke datum hadden uitgebracht, zouden we niet de standaard bereiken die we voor onszelf hebben gezet en die jullie verwachten en verdienen. Het team heeft meer tijd nodig om onze visie eer aan te doen. We gaan het finetunen, al gaan we de game buiten de hogere kwaliteit niet compleet op de schop nemen."

Saints Row werd eerder dit jaar tijdens Gamescom Opening Night Live onthuld. Aangezien het om een reboot gaat, zijn er geheel nieuwe personages en gangs. Speler zijn de baas van een nieuwe bende, die samen met drie computergestuurde personages wordt gerund. Men neemt het op tegen drie andere gangs: de Los Panteros, de Idols en Marshall Defense Industries. Het doel is de andere bendes weg te jagen en zelf een crimineel imperium op te bouwen.

Saints Row komt op 23 augustus 2022 uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Lees hier een uitgebreide preview die op Gamer.nl is verschenen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Beter annuleren.

0
test

Een half jaar wachten. Ben benieuwd.

0

Aanbevolen voor jou