Saints Row-maker Volition richt zich meer op PC | Gamer.nl

Saints Row-maker Volition richt zich meer op PC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De studio achter Saints Row: The Third en Red Faction: Armageddon wil met dit besluit voorkomen dat hun PC-games minder goed zijn dan de andere versies. "Wij vinden PC-spellen geweldig, en wanneer ze goed gemaakt worden door een studio, zijn ze fenomenaal." De PC-versie van Saints Row 2 werd bijvoorbeeld niet door Volition ontwikkeld en kreeg van de gamepers aanzienlijk lagere cijfers dan de Xbox 360- en PlayStation 3-versies.

Piraterij

Om piraterij, wat met name op PC een probleem is voor veel uitgevers en ontwikkelaars, maakt Volition zich nog geen zorgen. "Laten we nou eerst een game maken die het waard is om te stelen, daarna gaan we er wel voor zorgen dat ze dat niet doen", zegt Barker.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou