Saints Row krijgt deze maand enorme update

Saints Row krijgt deze maand enorme update

De eerder aangekondigde update voor Saints Row met tweehonderd verbeteringen komt later deze maand uit.

Dat maakt ontwikkelaar Violition bekend via Twitter. De update brengt verschillende verbeteringen voor uitdagingen, verzamelobjecten en de wereld. Daarnaast kunnen spelers een hoop quality of life-verbeteringen verwachten. Volition liet bij de aankondiging van de update al weten dat het eigenlijk liever over nieuwe content voor de game had gepraat, maar dat het verbeteren van de game prioriteit heeft.

De game werd op release eerder dit jaar gehekeld voor de vele aanwezige bugs. De update moet diverse verbeteringen doorvoeren die de game over het algemeen een prettigere ervaring maken, zoals een duidelijkere en stabielere co-op-modus, minder herhaling in bepaalde activiteiten en verbeterde haptische feedback op de PlayStation 5. De volledige patch notes worden uitgebracht als de update uitkomt later deze maand.

Lars gaf Saints Row een 8 op Gamer. "Saints Row is een geslaagde reboot: het neemt de beste ingrediënten uit de serie en remixt die op succesvolle wijze. De straten van San Ilesos met je gang veroveren en aanpassen staat centraal en is goed uitgewerkt. De activiteiten zijn veelzijdig, de cast in charmant en de game loopt over van humor zonder over de schreef te gaan. Helaas wordt het spel ook geplaagd door legio bugs. Die staan het plezier zelden echt in de weg, maar ze verhinderen wel dat Saints Row zijn imago als lollige B-game van zich af kan schudden."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Heb me ook vermaakt met 3 en redelijk met 4. De issues die ik in de meeste reviews zag hadden vooral met de gedateerde gameplay te maken en het gebrek aan interessante characters, iets wat niet snel in een fix op te lossen zal zijn. Hoe dan ook ben ik wel benieuwd en zal ik kijken wat de reacties zijn op deze patch.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

ik heb 26 uur in het spel en heb niet alles gedaan dus dit kan een goede rede zijn om terug the gaan voor mij.

0

Aanbevolen voor jou