Saints Row: Initiation Station aangekondigd | Gamer.nl

Saints Row: Initiation Station aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Gamers die Red Faction: Armageddon reserveren krijgen toegang tot de Initiation Station nog voordat Saints Row: The Third is gereleased. Wanneer dat precies zal zijn, is nog onbekend. Met de Initiation Station kunnen spelers hun eigen personages creëren; ze krijgen daarbij onder andere de beschikking over opties om geslacht, ras, gezicht, kapsels, kleding en acce oires aan te pa en en toe te voegen. 

Twee spelers kunnen ook bijpa ende personages ontwerpen voor de coöperatieve modus, zegt THQ. De uitgever geeft hiervoor een aantal voorbeelden: cowboy en indiaan, worstelpartners en sm-meesteres en -slaaf. Gemaakte personages kunnen worden geüploadet naar de communitywebsite voor Saints Row: The Third. Spelers kunnen de gemaakte personages vervolgens daar downloaden en deze met Initiation Station aanpa en.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou