Saints Row-film in de maak

Saints Row-film in de maak

Er wordt gewerkt aan een verfilming van de gamefranchise Saints Row.

Dat heeft de filmwebsite Deadline achterhaald. F. Gary Gray werkt aan de film. Hij is bekend van films als The Fate of the Furious en Straight Outta Compton, en heeft de laatste hand gelegd aan de aankomende film Men in Black: International. Greg Russo schrijft het script. Hij werkt ook aan het script voor een nieuwe Mortal Kombat-film.

De film gebaseerd op Saints Row wordt een samenwerkingsproject tussen Fenix Studios, Occupant Entertainment en franchise-eigenaar Koch Media. Er is nog geen releaseperiode bekend voor de film. Ook is niet duidelijk waar de film precies over gaat en welke acteurs en actrices een rol krijgen.

De Saints Row-games staan bekend om openwereldgameplay die doet denken aan Grand Theft Auto-games, maar met veel over-de-top actie en humor. De games draaien om de Third Street Saints die het opnemen tegen andere bendes. Er zijn vijf delen verschenen. Op 10 mei verschijnt het derde deel op de Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hollywood raakt uit ideeën. Zolang ze maar Johnny Gat er in gooien tho!

0
test

Films gebaseerd op games vindt ik vaak matig tot slecht, uitzonderingen daargelaten. Films maken over games (pixel, ready player one etc) daarentegen hebben vaak meer vrijheid en zijn creatiever opgezet, hoop dan toch dat ze bij deze film de creatieve vrijheid krijgen en niet teveel moeten vaat houden aan de game. Overigens heb je daar ook bagger tussen zitten uiteraard 😜

0

Aanbevolen voor jou