Saint's Row-director gaat bij Valve werken | Gamer.nl

Saint's Row-director gaat bij Valve werken | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Jaros was ook creative director van Saint's Row 4. In de serie tweets bedankt hij Saint's Row-studio Volition, waar hij tien jaar gewerkt heeft. Toch zegt hij dat het voor hem "tijd voor iets nieuws" is. Het is niet bekend wat hij precies bij Valve gaat doen. Ook meldt hij niks over wat zijn vertrek betekent voor ontwikkeling van Gat out of Hell, maar waarschijnlijk gaat deze gewoon door.

Saint's Row: Gat out of Hell is een op zichzelf staande uitbreiding. De game komt volgend jaar uit op 27 januari voor de pc, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 en Xbox One. Ook zit het spel in Saint's Row 4: Re-elected, de current-gen-port van Saint's Row 4.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou