Saints Row 4: Re-Elected uit Australische schappen door fabrieksfout | Gamer.nl

Saints Row 4: Re-Elected uit Australische schappen door fabrieksfout | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

De game wordt landelijk uit de schappen gehaald en een woordvoerder van uitgever Deep Silver meldt dat "alle consumenten die de PS4-versie van Saints Row 4: Re-Elected hebben gekocht worden aangemoedigd om hun game terug te brengen naar de winkel en hun geld terug te krijgen."

Deep Silver geeft niet aan wat de fabrieksfout is, maar meldt wel dat "een incorrect gecla ificeerde versie van de game" in Australië is uitgekomen. Re-Elected is een nieuwe versie van het vorig jaar verschenen Saints Row 4. Die game werd aangepast voor de Australische markt om door de leeftijdskeuring te komen. Zo werd een seksueel getint wapen uit de game gehaald. 

Hoewel Deep Silver dit niet bevestigt, is het mogelijk dat de ongecensureerde versie van Saints Row 4: Re-Elected in de Australische winkels is gelegd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou