Saints Row 4 aangekondigd, uitbreiding Saints Row 3 geannuleerd | Gamer.nl

Saints Row 4 aangekondigd, uitbreiding Saints Row 3 geannuleerd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Toen ik naar Enter The Dominatrix keek, werd ik weggeblazen door de ideeën en het verlangen van Volition om de fictie van de franchise uit te breiden. Ik vroeg aan het team wat zij konden bereiken als ze meer tijd en middelen zouden krijgen. We waren het er allemaal mee eens dat we die game wilden spelen", aldus Rubin, die daarna besloot om Enter The Dominatrix te schrappen. In plaats daarvan wordt het concept van die game, dat de Saints-personages superkrachten krijgen, meegenomen naar Saints Row 4.

"Als het aankomt op Saints Row dan is het duidelijk dat onze fans iets groters, vetters en nog meer over de top willen. Dat is waarom Enter The Dominatrix nu zal worden geïntegreerd in een flink uitgebreide, volwaardige opvolger die gepland staat voor het kalenderjaar 2013. We geloven dat de potentie van zo'n hoogwaardig vervolg voor een volle prijs veel groter is."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou