'Saints Row 3 evenaart graphics van GTA IV' | Gamer.nl

'Saints Row 3 evenaart graphics van GTA IV' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op de vraag van CVG waarom THQ besloot Saints Row 3 pas op zijn vroegst volgend jaar uit te brengen, zei Bilson: "Kwaliteit. Kijk naar de visuele kwaliteit van Saints Row 2. Wanneer je Saints Row 3 ziet, zie je de visuele kwaliteit van het GTA IV-universum. [...] Zodra ze het resultaat zien, zullen gamers zeggen: 'Nu weet ik waarin ze geïnvesteerd hebben: de technologie."

Minder gangster

"De technologie is compleet nieuw, ziet er spectaculair uit, heeft nog steeds de funfactor, maar heeft alle robuuste visualisaties van ieder spel op de markt nu. Ik denk niet dat dat er eerst was." Bilson voegde toe dat er "allemaal verschillende soorten eindbazen en gevechten" in Saints Row 3 zitten. Daarnaast moet de nadruk minder op gangsters liggen dan in vorige delen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou