Saints Row 3 deze herfst in de winkel | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

CEO Brian Farell maakte dit nieuws vanochtend vroeg bekend. "Wij zijn van plan de nieuwe Saints Row deze herfst uit te brengen. Dit moet zorgen voor een significante groei in het fiscale jaar van 2012. [Ontwikkelaar] Volition legt de lat hoog voor deze geweldige onderneming en we kijken er erg naar uit om deze game binnenkort te mogen presenteren." Farell zegt door het Saints Row-team gevraagd te zijn verder niets te verklappen over de game. 

Saints Row 3 is naar verwachting net als zijn voorgangers een openwereld-game die doet denken aan de Grand Theft Auto-games. Waar GTA IV een serieuzere toon heeft dan zijn voorgangers, richt Saints Row 2 zich echter vooral op gewelddadige humor. Zo is het in die game mogelijk de inwoners van de fictieve stad Stilwater voor de trein te gooien of ze onder te spuiten met poep.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou