Saints Row 2 breidt uit in drievoud | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Volition werkt op dit moment aan drie nieuwe uitbreidingen voor SaintsRow 2. Dat heeft de ontwikkelaar uit Illinois laten weten in eeninterview met Eurogamer.

De eerste uitbreiding, Ultor Exposed, staat gepland voor een release op 16 april voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. In Ultor Exposed staat de altijd aantrekkelijke Tera Patrick centraal. Verdeeld over drie nieuwe mi ies mag je in haar bijzijn de strijd aangaan met Ultor, een louche beveiligingsbedrijf in Stilwater.

Naast de drie mi ies wordt ook het coöp-gedeelte uitgebreid en kun je zij aan zij met een vriend nog meer bendeleden en ander gespuis om zeep helpen. Uiteraard met nieuwe voertuigen (zes in totaal), twee nieuwe maps en nieuwe customisation-opties.

Over de andere twee uitbreidingen wilde James Torbit, producer bij Volition, niets zeggen: "Ze knippen mijn remleidingen door als ik de details verklap, maar ga er maar vanuit dat we hard aan het werk zijn om de Saints Row-ervaring uit te breiden."

Ultor Exposed zal op de Xbox 360 voor 800 Microsoft Points (9,60 Euro) van de hand gaan terwijl PlayStation 3-bezitters waarschijnlijk tu en de 8,99 of 9,99 Euro moeten betalen. Over een eventuele PC-versie van de uitbreidingen is nog niets bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou