Sail Forth nu verkrijgbaar via Switch eShop

Sail Forth nu verkrijgbaar via Switch eShop

Tijdens de derde aflevering van Nintendo's House of Indies zijn weer vier indiegames getoond. Zo is Sail Forth nu verkrijgbaar via de Switch eShop.

Nintendo zendt deze werkweek dagelijks een nieuwe Mini Direct uit met daarin aankomende indiegames. Zo werd gisteren o.a. Risk of Rain Returns getoond en werden maandag spellen als Mortal Shell en Floppy Knights 2.0 aangekondigd.

Ook tijdens de derde aflevering passeerden weer vier games de revue. Sail Forth laat spelers een eigen zeilboot samenstellen om vervolgens de zee te bevaren. Dankzij de kleurrijke graphics en het zeilen lijkt het spel op een ode aan Zelda: The Wind Waker. De game kan nu gekocht worden via de Switch eShop, maar is ook meteen uitgekomen voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series  X en S en Xbox One.

Verder werd puzzel-adventuregame Sonority uitgebracht via de Switch eShop. De game kwam eerder dit jaar al voor pc uit en laat spelers muzikale ruïnes verkennen. Potion Craft: Alchemist Simulator is een alchemist-simulator die in de lente van 2023 uitkomt op Switch, PS5 en PS4. Tin Hearts tot slot is een Lemmings-achtige puzzelgame waarbij spelers een groep tinnen soldaten moeten begeleiden. Het spel komt op 20 april uit op Switch, PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One en Steam.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou