Sackboy: A Big Adventure verschijnt eind oktober op pc

Sackboy: A Big Adventure verschijnt eind oktober op pc

PlayStation-spel Sackboy: A Big Adventure komt naar pc, om precies te zijn op 27 oktober.

Dat blijkt uit een trailer die vooralsnog alleen op Sony's Latijns-Amerikaanse YouTube-kanaal staat. Mogelijk is de trailer te vroeg gepubliceerd. De pc-versie van de game ondersteunt 4k en 120 fps, 21:9 ultrawide monitors en Nvidia DLSS en VRR.

Er gingen al geruime tijd geruchten over de mogelijkheid dat de platformer naar pc zou komen. Eerder dit jaar lekten er al menu's uit waarin pc-settings voor de game waren te zien. Daarnaast werd het spel vorig jaar ook gespot in de Steam-database en werd er deze maand nog een illustratie van de game op Steam gevonden.

Sackboy: A Big Adventure kwam tegelijk met de release van de PlayStation 5 uit op PS5 en PS4. Het betreft een driedimensionale platformer die alleen of met meerdere spelers doorlopen kan worden - sommige levels zijn zelfs alleen met meerdere mensen speelbaar. Eerdere games met Sackboy in de hoofdrol - de LittleBigPlanet-spellen - lieten zich min of meer als 2D-platformers besturen.

Gamer.nl gaf een 7,5 aan de PS5-versie van de game: "Sackboy: A Big Adventure is de ultieme gezinsplatformer en daarmee een uitstekende lanceringsgame. Je kunt dit zonder na te denken kopen als je kinderen hebt. Maar jong én oud gaan van A Big Adventure genieten. Neem het traditionele platformen af en toe voor lief en je krijgt er bij vlagen een grote glimlach voor terug."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waar staat Latam voor?

0
test

@Mmo-veteran waarschijnlijk Latijns Amerika.

0
test

@Mmo-veteran Waar zie je dat precies staan?

0
test

Links boven in de hoek van dat filmpje.

0
test

@Mmo-veteran Ahh, ik dacht even dat het om de GNL-tekst ging, dat er ergens een foutje in stond ofzo. Ja LATAM zal voor het Latijns Amerikaanse YT-kanaal van Sony staan.

0
test

@MichelMusters Staat inderdaad voor Playstation LatinoAmerica

0

Aanbevolen voor jou