Sable nu gratis te claimen via Epic Games Store

Sable nu gratis te claimen via Epic Games Store

Sable is vandaag gratis te claimen via de Epic Games Store.

De game kan tot 17:00 uur Nederlandse tijd hier gratis geclaimd worden. In de game besturen spelers de titulaire held terwijl ze door woestijnen en andere landschapen loopt, klimt en zweeft met haar hoverbike. Spelers proberen allerlei mysteries op te lossen en kunnen ook andere nomaden tegenkomen. Er wordt ook gewerkt aan een verfilming van de game. 

Sable scoorde een 8 op Gamer.nl: "Wie bereid is de kop in het zand te steken voor de vele technische problemen vindt in Sable een bloedmooie en ontspannen openwereldgame. Omdat de nadruk puur op het verkennen van een woestijn ligt, wordt de relaxte vibe nooit onderbroken door gevechten, craften of andere overbodige bezigheden."

De gratis titel is onderdeel van de Epic Games Store Holiday Sale. Elke dag tot het einde van het jaar wordt een andere gratis game weggegeven. Eerder werden spellen als Horizon Chase Turbo en Bloons TD6 weggegeven.

Verder staan er weer honderden pc-games met korting te koop in de digitale winkel. Zo kunnen God of War, Gotham Knights en Cyberpunk 2077 nu allemaal tijdelijk voor 29,99 euro aangeschaft worden. Alle deals zijn hier te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Helaas (nog) wat magertjes dit jaar.. nog geen echte klapper gehad. Maar wat niet is kan nog....

0
test

Ah snap, was pas half 7 thuis dus kon niet claimen

0

Aanbevolen voor jou