Saber werkt mogelijk aan Battle: Los Angeles game | Gamer.nl

Saber werkt mogelijk aan Battle: Los Angeles game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Gamerbytes ontdekte de titel op de website van de Australian Cla ification Board, de instantie die in Australië verantwoordelijk is voor de leeftijdscla icering van games. Volgens de ACB is Konami Digital Entertainment de uitgever van het spel. Battle: Los Angeles is wegens gelweddadige inhoud geschikt bevonden voor gamers vanaf 15 jaar.

Saber Interactives heeft in het verleden alleen shooters gemaakt. Will Rock en TimeShift zijn first-person shooters gemaakt door Saber. Ook werkt de studio momenteel aan de third-person shooter Inversion en zijn er geruchten dat Saber bezig is met een remake van Halo: Combat Evolved.

World Invasion: Battle Los Angeles

Battle: Los Angeles is buiten de Verenigde Staten bekend onder de naam World Invasion: Battle Los Angeles. In deze film krijgt de mensheid te maken met een invasie door buitenaardse wezens. Wanneer alle grote steden een voor een vallen, blijkt Los Angeles het strijdtoneel waar het menselijk ras moet vechten om te overleven.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou