Normaal kun je op Gamer.nl iedere dag de laatste en meeste hotte gamenieuwtjes vinden, de komende 3 dagen zullen we je helaas minder nieuwtjes brengen dan je bent gewend. Bijna de gehele Gamer.nl crew is namelijk de komende 3 dagen aanwezig op de GameExpo / HCC, de hotste en grootste computerbeurs in Europa met dit jaar voor het eerst een apart gedeelte voor Gamers.

Op de GameExpo kan je bij stand 9C088 fantastische prijzen winnen, prachtige demo's zien en natuurlijk eindelijk de Gamer.nl crewleden ontmoeten. Absoluut de moeite waard om te bezoeken dus. Alle activiteiten die we organiseren zijn te vinden in de Gamer.nl @ GameExpo special. De mannen van Triumph Studios (bekend van Age of Wonders) komen bij ons langs om wat meer te vertellen en laten zien van het ontwikkelingsproces. Dit is dus jouw kans om echte spelontwikkelaars te ontmoeten en hen aan een kruisverhoor te onderwerpen.

ATI en Intel verzorgen samen met Gamer.nl en Dreams Interactive een presentatie van het indrukwekkende massive multiplayer online role-playing spel Lejendary Adventure

Hopelijk tot op de GameExpo !

De Gamer.nl crew