Nieuws

Ryu, Roy en Lucas nu te downloaden voor Super Smash. Bros

Personages krijgen ook amiibo

Geschreven door Michel Musters op
Ryu van Street Fighter, Roy van Fire Emblem en Lucas van Mother zijn nu te downloaden voor Super Smash Bros. op Wii U en 3DS. Nintendo kondigde dat aan in een speciale Direct-uitzending.

Ryu kost 6 euro op Wii U of 3DS en 7 euro voor beide versies. Het personage kan zijn bekende moves doen, waarbij een move meer kracht heeft wanneer spelers een knop langer ingedrukt houden. Roy kost 4 euro en Lucas kost 5 euro. De personages zijn nu beschikbaar en Ryu krijgt zijn eigen level.

Ook zijn er nieuwe arena's aangekondigd. Zo is er een Miiverse-leven die eerder al in de 3DS-versie zat. Deze is nu gratis te downloaden voor Wii U. Ook Kirby's Dream Land, Hyrule Castle en Peach Castle uit de Nintendo 64-versie worden uitgebracht voor Wii U en 3DS en kosten 2 euro per stuk. Dream Land is nu ook al beschikbaar. Het is binnenkort ook mogelijk om replays van wedstrijden te uploaden op Youtube.

Tenslotte komen er nieuwe amiibo uit. Ryu, Lucas en Roy krijgen hun eigen amiibo, alsmede de Mii Fighters, Duck Hunt Duo, Mr. Game & Watch, R.O.B., Falco en Mewtwo. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Yu Suzuki hint naar Shenmue op E3 Call of Duty: Advanced Warfare – Supremacy
0

Reacties op: Ryu, Roy en Lucas nu te downloaden voor Super Smash. Bros

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.