Nieuws
Rust

Rust is meer dan twaalf miljoen keer verkocht

Game kwam in 2013 al uit op Steam Early Access

Geschreven door Michel Musters op
Er zijn meer dan twaalf miljoen exemplaren van Rust verkocht.

Dat heeft ontwikkelaar Facepunch bekendgemaakt via een blogpost op Steam. Het gaat om precies te zijn om 12.481.079 exemplaren van het spel.

Het bedrijf maakte nog meer details over Rust bekend. Zo zijn er meer dan een miljoen dlc-pakketten verkocht, zijn er meer dan 400.000 bezoekers van het Discord-kanaal en is de game door meer dan 1,37 miljoen mensen bekeken op Twitch, wat resulteert in meer dan driehonderd miljoen bekeken uren.

Rust lanceerde in 2013 op Steam Early Access en afgelopen lente op PS4 en Xbox One. Spelers verkennen een post-apocalyptisch eiland en beginnen alleen met een steen en een fakkel. Men moet zelf achterhalen hoe men het beste kan overleven. Niet alleen andere spelers kunnen een gevaar vormen, ook honger en dorst, kou en wilde dieren kunnen een bedreiging vormen. Er kan echter ook samengewerkt worden met andere spelers.

Ergens binnenkort moeten ijzige elementen aan de game worden toegevoegd - waaronder een ijsbeer - en dit jaar komen er nieuwe wapens, evenementen en voertuigen naar de game. In de loop van februari moeten er ook allerlei verbeteringen doorgevoerd worden in het spel.

Rust
Rust
Rust

Dit artikel delen:

Lees meer

Xbox-versie van Age of Empires 4 wordt mogelijk intern getest Steam breekt opnieuw record qua gelijktijdige gebruikers
0

Reacties op: Rust is meer dan twaalf miljoen keer verkocht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.