Er zijn de afgelopen week maar liefst drie demo's verschenen van games van Russische makelij. Het gaat hier echter om demo's die volledig in het Russisch zijn en dus aardig wat gokwerk vergen om de juiste handelingen te verrichten. Het zijn daarentegen wel demo's van redelijk interessante games, dus bieden de demo's een aardige mogelijkheid om een eerste glimp van de drie games op te vangen. Het gaat om de volgende titels:

Men of War Het vervolg op Soldiers: Heroes of World War II en Faces of War. Het is een strategische game die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog  waarin je een kleine groep manschappen onder je hoede neemt. De singleplayerdemo is zo´n 400 MB groot en van deze drie games overduidelijkst het lastigst om in een vreemde taal te spelen. Mocht je het nochtans aandurven, download de demo van bij Worthplaying of GamersHell. The Hunt Om de criminaliteit anno 2025 de kop in te drukken, heeft de overheid een tv-programma bedacht waarin criminelen elkaar af moeten maken. Een soort Manhunt dus, maar dan wel met voor de thematiek opvallend kleurrijke graphics. Download de 750 MB grote demo bij Worthplaying en GamersHell.

 

The Swarm Moskou gaat gebukt onder een invasie van buitenaardse wezens en ligt volledig in puin. Jij speelt een persoon die in deze chaos dient te overleven. Je kunt daarbij de speciale krachten van de buitenaardse wezens eigen maken. Maar hoever ga je daarin en voorkom je dat je je menselijkheid niet verliest? Download de 580 MB grote demo bij Worthplaying en GamersHell.