Rune 2 mogelijk in ontwikkeling | Gamer.nl

Rune 2 mogelijk in ontwikkeling | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens zijn CV had Richardson de leiding over "prototype development en melee combat design", daarnaast moest hij het vechtsysteem in de multiplayer integreren en heeft hij gewerkt met animators en de motion capture choreografie gedaan. De game zou in ontwikkeling zijn voor Xbox 360.

In april heeft Ted Halsted van ontwikkelaar Human Head al gehint naar een vervolg op Rune in een interview met Neogamer. "We zijn zeker van plan om digitale Viking chaos in het hier en nu te brengen", zegt hij in het interview, daarna praat hij uitvoerig over hoe een vervolg er uit zou kunnen zien. Human Head heeft eerder bekendgemaakt dat de originele game deze maand naar Steam komt en extra content bevat. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou