Run een tv-station in M.U.D. TV | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

M.U.D. TV staat voor Mad Ugly Dirty Television, wat verwijst naar de smerige praktijken die plaatsvinden bij het tv-station. Naast het bouwen van een studio en het aannemen van acteurs, regi eurs en presentatoren dienen ook de plannen van concurrerende tv-stations gesaboteerd te worden.

Om te voorkomen dat de concurrentie teveel last bezorgt, is het mogelijk met concurrenten een samenwerking aan te gaan om zo meer marktaandeel te verwerven. Iets wat vooral intere ant belooft te zijn voor de aanwezige coöperatieve modus.

Ceville

M.U.D. TV wordt gemaakt door ontwikkelaar RealmForge, dat eerder dit jaar aardig van zich liet spreken met de humoristische adventuregame Ceville. Ook M.A.D. TV gooit het over de grappige boeg met een tekenfilm-achtige stijl en ongetwijfeld de meest rare tv-formats.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou