Rumbleverse gaat na een halfjaar offline

Rumbleverse gaat na een halfjaar offline

Rumbleverse gaat eind deze maand voorgoed offline.

Dat hebben uitgever Epic Games en ontwikkelaar Iron Galaxy aangekondigd. Eerder gingen er al geruchten over het offline halen van de game, maar inmiddels is dit bevestigd.

Rumbleverse zal vanaf 28 februari niet meer speelbaar zijn. Iedereen die geld in de game heeft uitgegeven kan echter wel geld terugkrijgen. Meer informatie over hoe men geld terug kan vragen volgt binnenkort. De huidige Battle Pass is nu gratis voor iedereen beschikbaar en mensen kunnen tot het sluiten van de game nog twee keer zoveel XP vrijspelen. Alle accessoires en emotes zijn ook gratis.

Iron Galaxy laat weten dat het hoopt dat het in de toekomst de game nog terug kan brengen. "We hopen dat dit niet het einde van Rumbleverse betekent. Je hebt de Rumble misschien nog niet in diens uiteindelijke vorm meegemaakt."

Rumbleverse verscheen afgelopen augustus op pc en consoles en is een free-to-play brawler met battle royale-invloeden. Het spel is gebaseerd op professioneel worstelen en draait dan ook om mêleegevechten. Wedstrijden spelen zich af in Grapital City tussen veertig spelers. Deelnemers kunnen iconische moves als dropkicks en elbow drops maken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou