Ruim zeventig minuten Forspoken-gameplay gelekt

Ruim zeventig minuten Forspoken-gameplay gelekt

Er is ruim zeventig minuten aan gameplaybeelden van Forspoken gelekt.

De beelden zijn opgenomen op een PlayStation 5 en zijn via deze link te bekijken. De ongeveer 75 minuten durende video bevat gameplay en tussenfilmpjes van het begin van de game.

Hoofdpersonage Frey Holland is een ogenschijnlijk normale vrouw die haar omgeving kan beïnvloeden en dat kan toepassen in gevechten. In New York weet ze met haar snelheid en flexibiliteit al indruk te maken, maar wanneer ze in de fantasievolle wereld Athia terecht komt, doet ze daar een schepje bovenop.

Pas zijn de systeemeisen van de game op pc bekendgemaakt. In onderstaande tweet zijn de systeemeisen te bekijken. Zo heeft men een GTX 1060 nodig om de game in 720p en 30 fps te draaien. Voor ultra-settings is juist de GTX 4080 benodigd. In dezelfde tweet zijn ook diverse pc-features te lezen. Zo wordt auto-hdr ondersteund en kan een DualSense-controller gebruikt worden. In een trailer die ook hieronder is te zien worden de features benadrukt.

Forspoken wordt ontwikkeld door Luminous Productions, een Square Enix-studio bestaande uit ontwikkelaars van Final Fantasy 15. De game verschijnt op 24 januari voor PlayStation 5 en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Review Embargo van de game is pas aankomende maandag. Een dag voor release. Dus moeten nog even wachten op een review.

0

Aanbevolen voor jou