Nieuws
Pokémon Go

Ruilfunctie voor Pokémon Go wordt uitgerold voor spelers vanaf level 30

Wordt langzaam uitgebreid naar lagere levels

Geschreven door Lucas May op
Niantic heeft de ruilfunctie voor Pokémon Go live gezet. Op dit moment kunnen spelers vanaf level 30 hun gevangen beestjes met vrienden uitwisselen.

Eerder deze week maakte de ontwikkelaar al bekend dat ruilen en de mogelijkheid om vrienden toe te voegen naar de mobiele game komt. Dit moest voor 14 juli plaatsvinden en is nu al ruim voor de deadline uitgerold. Bij de lancering konden alleen spelers van level 40 aan de slag met de ruilfunctie, maar inmiddels is de feature beschikbaar voor trainers vanaf level 30. Het is nog niet bekend wanneer spelers met een lager level aan de slag kunnen met de functie. Vermoedelijk doet Niantic een geleidelijke uitrol om de servers niet te overbelasten.

Het toevoegen van vrienden gaat via een vriendcode van twaalf cijfers, wat vergelijkbaar is met hoe deze functie werkt op Nintendo-systemen. Spelers kunnen profielen van vrienden bekijken en de gekozen naam van de partnerpokémon zien. Het is nog onbekend of de bijnaam behouden blijft wanneer pokémon worden uitgewisseld.

Niantic viert tevens de zonnewende: het feit dat de zon deze week het meest noordelijke punt bereikt. Dit betekent dat de pokémon Solrock en Lunatone wisselen van regio. Lunatone is niet meer beschikbaar in Europa, maar Solrock is nu wel in onze regio te vangen. Het is niet duidelijk of deze wisseling van tijdelijke aard is. Tevens is de pokémon Regice tot 19 juli als Legendary Raid Boss beschikbaar.

Een aantal maanden geleden keek redacteur Marvin Toepoel naar de huidige staat van Pokémon Go en welke veranderingen de ontwikkelaar nog kan toevoegen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Red Dead Redemption 2 komt volgens LinkedIn-profiel naar pc Mario Tennis Aces
0

Reacties op: Ruilfunctie voor Pokémon Go wordt uitgerold voor spelers vanaf level 30

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.