RPG Torchlight komt 27 oktober uit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Runic Games heeft aangekondigd dat hun nieuwe actie-RPG Torchlight op 27 oktober voor  $19.99 via de digitale distributiekanalen te downloaden is.

Torchlight is vooralsnog alleen in singleplayer te spelen. De makers zijn ookbezig met de ontwikkeling van een Torchlight MMO,,maar details over eenreleasedatum ontbreken nog.

De locaties in Torchlight worden willekeurig gegenereerd, waardoor geen enkele plek hetzelfde is. Het huisdier van de speler heeft tevens een belangrijke rol: het vecht zelf ook mee, kan items voor de speler dragen en wordt steeds sterker. Verder kunnen spelers ter ontspanning gaan vi en en heeft het spel een leveleditor.

Oude bekenden

De ontwikkelaars van Torchlight zijn geen onbekenden in de gamesindustrie. Runic Games is opgericht nadat Flagship Studios opgeheven werd. Deze studio was verantwoordelijk voor Mythos.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou