Rpg gebaseerd op Netflix-film Rebel Moon in de maak

Rpg gebaseerd op Netflix-film Rebel Moon in de maak

Er is een rpg gebaseerd op de aankomende Netflix-film Rebel Moon in de maak.

Dat vertelt filmmaker Zack Snyder in een aflevering van The Nerd Queens-podcast waarin hij te gast was (via VGC). Snyder helpt bij de ontwikkeling van de game die is gebaseerd op de film die later dit jaar op Netflix verschijnt. "Hetgeen waar ik echt veel plezier mee heb - en ik weet niet of ik er over mag praten - is de rpg die we aan het maken zijn die echt krankzinnig, meeslepend, intens en groot wordt", vertelt hij.

Veel meer details over het spel kan Snyder nog niet geven. "De game krijgt een compleet gerealiseerd universum en hij gaat heel erg leuk worden. Maar goed, ik mag er niet over praten." Het is dan ook onduidelijk in welke fase van ontwikkeling de game zich bevindt. Een releasedatum is er ook nog niet.

Rebel Moon komt op 22 december uit op Netflix. "Wanneer een kolonie aan de rand van de melkweg wordt bedreigd door de tirannieke regent Balisarius, sturen ze een jonge vrouw met een mysterieus verleden op zoek naar krijgers van naburige planeten om hen te helpen een standpunt in te nemen," zo luidt de officiële synopsis. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou