Roze platformheld Kirby krijgt nieuwe game op Wii | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel de titel in de Japanse releaselijst staat, is het niet bekend wanneer de game uit moet komen en of de game ook in de Verenigde Staten en Europa verschijnt. Er zijn ook geen verdere details over de game bekend.

Nintendo Power

De titel van de nieuwe Kirby-game komt overeen met informatie uit het Amerikaanse tijdschrift Nintendo Power. Op de pagina waarin gehint wordt naar wat er in het nieuwe nummer staat, is een afbeelding van een sterrenhemel te vinden met de melding dat het volgende nummer de onthulling van nieuw spel met een bekende gameheld bevat. Overigens is het niet bekend of het hier om dezelfde game gaat. Koshi No Kirby is immers de naam van de algemene Kirby-reeks in Japan.

Hoshi No Kirby zou de eerste game met de roze platformheld in de hoofdrol zijn voor de Wii. Het personage was al wel te vinden in de vechtgame Super Smash Bros. Brawl. Eén van de meest geprezen Kirby-games van de laatste jaren is Kirby Power Paintbrush op de Nintendo DS, waarin spelers lijntjes moeten tekenen met de stylus om Kirby over te laten rollen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou