Rovio lanceert Bubbles-achtige Angry Birds-game | Gamer.nl

Rovio lanceert Bubbles-achtige Angry Birds-game | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

In Angry Birds Stella: Pop! kruipen spelers in de huid van verschillende vogels, bekend uit de eerdere Angry Birds-delen. De gameplay is echter gebaseerd op spellen als Bubbles en Bubble Witch Saga.

Net als in de voorgaande Angry Birds-spellen nemen de vogels het weer op tegen groene varkens, maar voordat die geraakt kunnen worden, moet dit keer eerst een laag bellen weggespeeld worden. Door met een bel tegen een groep bellen van dezelfde kleur aan te schieten, verdwijnt deze.

Eerder ontwikkelde Rovio Entertainment al Angry Birds-spellen in andere genres, zoals het racespel Angry Birds Go! en side-scrolling shooter Angry Birds Transformers. Met Angry Birds Stella: Pop! voegt de ontwikkelaar een zogeheten marble of bubble shooter aan het aanbod toe. Angry Birds Stella: Pop! is gratis te downloaden voor Android en iOS.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou