Rotterdam krijgt in de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 november een heuse nachtlaunch voor World of Warcraft: Wrath of the Lich King.

In het centrum van Rotterdam, bij de Media Markt aan het Binnenwegplein 50-52 om precies te zijn, zal vanaf donderdag 0.01 uur de game te verkrijgen zijn. Blizzard organiseert dit evenement niet alleen in Rotterdam, maar ook in Parijs, Londen, Berlijn en Madrid.

Maar er is meer te doen dan alleen de uitbreiding op een van de populairste spellen ooit kopen. Zo krijgen de eerste duizend kopers een gelimiteerde poster met artwork van de game, krijgen verklede fans voorrang bij aanschaf van Wrath of the Lich King Collector's Edition en zal senior producer Alex Mayberry een signeersessie houden.

Daarnaast kun je vanaf 22.30 genieten van een World of Warcraft show op het Binnenwegplein. Daar zullen ondermeer de verkiezingen van de best verklede World of Warcraft-fan gehouden worden en zal journalist Steven Saunders de producer Mayberry interviewen. Als verklede fan maak je kans om alle drie de collector's editions te winnen die tot nu toe zijn uitgekomen, dus World of Warcraft, The Burning Crusade en natuurlijk Wrath of the Lich King.

Van woensdag 12 november op donderdag 13 november, vanaf 22.00 uur bij Media Markt Binnenwegplein 50-52 in Rotterdam dus.