De gebroeders Ron en Chris Millar waren onder de vlag van Blizzard verantwoordelijk voor enkele van de beste games uit de geschiedenis, waaronder Starcraft, Warcraft II en Diablo. Tijdens de ontwikkeling van Warcraft III verlieten de broers de ontwikkelaar echter en sloten ze zich aan bij Jaleco.

Daar gingen ze aan de slag met een spel dat eindelijk de RTS games op een fatsoenlijke manier naar consoles zou moeten brengen: Goblin Commander. Het resultaat was niet onverdienstelijk, maar ook zeker niet de game die het RTS genre op de console nieuw leven in zou blazen.

In plaats van nog een poging te wagen bij Jaleco hebben Chris en Ron besloten om een baan te nemen bij Lionhead, de Engelse ontwikkelaar die momenteel een waslijst aan originele en veelbelovende titels in de maak heeft, waaronder BC, Fable, The Movies, Unity en het mysterieuze Dimitry. Chris en Ron prijzen dan ook het feit dat Lionhead originaliteit hoog in het vaandel heeft. Hopelijk zal dit extra talent bij de Engelse ontwikkelaar voor nog meer originele topgames zorgen, die naar wij hopen in een iets sneller tempo zullen verschijnen.