Roman over Lara Croft verschijnt later dit jaar | Gamer.nl

Roman over Lara Croft verschijnt later dit jaar | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Het verhaal speelt zich af tu en het vorig jaar verschenen Tomb Raider en het aankomende Rise of the Tomb Raider. "Terwijl ze geplaagd wordt door wat ze heeft moeten doen op haar eerste avontuur, wil Lara Croft haar verschrikkelijke ervaring op Yamatai eiland achter zich laten. Haar wens valt in duigen wanneer ze in een intense race terecht komt om haar beste vriend Sam van een giftige overdosis te redden."

Dat resulteert in Lara die op avontuur gaat: ze moet een eeuwenoud artifact vinden dat haar stervende vriend zou kunnen redden. Dit avontuur laat Lara over de wereld reizen. Het boek moet in oktober dit jaar verschijnen en is gedeeltelijk geschreven door stripschrijver Dan Abnett. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou