RollerCoaster Tycoon 4 is 'volledig anders' op de pc | Gamer.nl

RollerCoaster Tycoon 4 is 'volledig anders' op de pc | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

"We kunnen niet veel prijsgeven, maar [de pc-versie] wordt een volledig andere game", verklaart Chien. "Er zijn een hoop diehard RollerCoaster Tycoon-fans die een pc-ervaring willen." Voor de marketing director komt de pc-versie van de pretparksimulator wel op de tweede plaats: "We proberen zo veel mogelijk te geven als we kunnen. Eerst komt de mobiele versie, daarna de pc-ervaring. Ik denk dat een hoop mensen erg vocaal zijn in hun wens dat de pc-versie als eerste verschijnt, maar onze prioriteit ligt bij het uitbrengen van de mobiele versie."

RollerCoaster Tycoon 4 Mobile werd 17 maart aangekondigd voor iPhone, iPod en iPad en werkt volgens het free-to-play-principe waarbij bepaalde voorwerpen met echt geld aangeschaft kunnen worden, of bepaalde acties versneld. Het spel is echter niet gratis te downloaden, er is een eenmalig bedrag bij aanschaf vereist.

De mobiele versie van Rollercoaster Tycoon 4 verschijnt begin april voor iOS en in de zomer voor Android. De pc-versie staat gepland voor eind dit jaar. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou