HomeLan kreeg de kans om One Must Fall: BattleGrounds te spelen, de sequel van de vechtgame One Must Fall. Deze game is betrekkelijk uniek in zijn soort, want echt veel keus is er niet in vechtspellen voor de PC. Het laatste vechtspel wat uitkwam voor de PC was, als mij geheugen me niet in de steek laat, Mortal Kombat 4, en zelfs die was niet geweldig. Hoe dan ook, PC gamers hebben het lang zonder beat 'em up moeten stellen, maar het wachten lijkt nu eindelijk voorbij. Er is nog een aspect wat OMF: BG uniek in zijn soort maakt, namelijk de mogelijkheid om deze game online te kunnen spelen.

HomeLan heeft dus de kans gehad om een bèta versie van OMG:BG te kunnen testen en de bevindingen hebben ze in een nieuwe preview online gezet. Zo zijn er onder andere acht robots waaruit men kan kiezen. Elke robot heeft ook nog eens een aantal kleurtjes beschikbaar zodat men online niet allemaal op elkaar lijkt. Ook wist HomeLan te melden dat het met de levels en de graphics wel snor zit. Om je robot te helpen zijn er ook powerups in de levels te vinden, die de uitkomst van het gevecht wel eens flink kunnen veranderen."One of my favorites of the new bots is the Mantis who can actually fire smaller bots that can swarm and self-destruct near your opponent. Another is the Gargoyle who has a special fire breath attack. Still another is the Warlord who can attach a number of different weapons (from maces to rocket launchers) to his arms."

"The fighting arenas in One Must Fall: Battlegrounds are still vast 3D affairs and have lots of interactive features which should set it apart from normal fighting games. Graphically, the updated build hasn't changed a lot from the previous beta but the game still looks very good with lots of cool arena lighting and weapons effects." OMF: BG zal met maximaal zestien spelers op één internet of lan-server te spelen zijn. Het hele artikel is hier te lezen. One Must Fall: BattleGrounds zal laat in de lente in de winkels moeten liggen.