Rockstar zet Max Payne 3-cheaters in quarantaine | Gamer.nl

Rockstar zet Max Payne 3-cheaters in quarantaine | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers die gehackte savebestanden, mods of andere exploits gebruiken in Max Payne 3 worden gescheiden van andere spelers en samen in een "cheaters-poel" gezet. Ze kunnen dan alleen nog tegen andere cheaters spelen. Zodra een speler schuldig wordt bevonden van cheaten, worden zijn vermeldingen op de ranglijst verwijderd.

"In het geval dat we besluiten om een cheater te vergeven voor zijn mi tappen in het verleden, dan mogen ze weer spelen met het grote publiek, maar een tweede overtreding resulteert in een ban voor onbepaalde tijd", legt Rockstar uit.

Spelers die denken een cheater te hebben betrapt, kunnen een e-mail sturen naar maxpayne3.banhammer@rockstargames.com met vermelding van het betreffende gameplatform, de online naam van de speler, een omschrijving van de overtreding en zo mogelijk concreet bewijs in de vorm van een video of screenshot.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou