Rockstar wijzigt economie Red Dead Online | Gamer.nl

Rockstar wijzigt economie Red Dead Online | Gamer.nl

Rockstar Games laat weten dat de economie in Red Dead Online wordt aangepast. Dit laat de ontwikkelaar weten via Twitter.

Rockstar heeft veel feedback van spelers ontvangen sinds de bèta van Red Dead Online lanceerde vorige week. Veel van deze feedback was kritisch gericht tegen de economie binnen Red Dead Online. Zo hebben spelers gemeld dat ze niet genoeg beloond worden voor het voltooien van verschillende mi ies. De tijd die spelers investeren in de mi ies en de bijbehorende beloning is volgens spelers niet in balans.

Met deze feedback heeft Rockstar via Twitter laten weten direct veranderingen aan te brengen in de economie van Red Dead Online. "Momenteel ligt onze focus op verschillende elementen, zoals de economie, waar nog enige balans aangebracht dient te worden om er zeker van te zijn dat alle activiteiten belonend en leuk zijn om te spelen. Daarnaast zijn er nog een aantal bugs die ervoor zorgen dat sommige spelers uit speelse ies worden verwijderd", aldus Rockstar.

Red Dead Online

Daarnaast benadrukt de ontwikkelaar dat de game zodanig ontworpen is dat er snel aanpa ingen toegepast kunnen worden op problemen die zich voordoen. Rockstar zegt de eerste update voor de bèta aan het einde van de week te lanceren met meer updates in de week daarna.

Met het bericht laat Rockstar weten snel te reageren op de ontvangen feedback van spelers en die veranderingen zo snel mogelijk te willen implementeren in de game.

Red Dead Online-bèta is gratis te spelen voor spelers die in bezit zijn van een kopie van Red Dead Redemption 2 op Xbox One en PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou